lauantai 29. elokuuta 2015

Vanajanlinnan autonäyttely!!!

Juu, eli lähdimme lauantaina Pekon ja hänen veljensä kanssa Vanajanlinnaan katsomaan urheiluautonäyttelyä, missä myös Pintakillalla oli teltat ja pari autoa näytteillä. Audi ja 2 luokkalaisten projekti Plymouth mille ei olla vielä mitään tehty.

Autoja oli jos jonkinmoisia ja itseäni varsinkin jenkki muskeliautot kiinnostivat ja olihan siellä oma märkä päiväuneni eli kiiltävän musta Ford Mustang. Sellaisen kun joskus saisi. Ja nappisilmä Lada, olikohan 1200. Siinä on söpö auto. Lisäksi DeLorean oli hieno joka on tuttu Paluu tulevaisuuteen elokuva trilogiasta.

Silmiin pistävää oli osan autojen mielenkiintoinen kunto, oli appelsiinipintaa ja kiireellä tehtyä myllytystä. Osassa autoissa näkyi jopa hiontanaarmua kun aurinko osui pintaan tms. Pintakillan Audi oli mielestäni yksi parhaista autoista pinnoiltaan. Saa opettajamme olla ylpeitä opiskelijoistaan.

Lisäksi Pintakillan osaston vieressä esitteli erikoismaalaus taitojaan Art & Design Anzelika Muttonen (http://designanzelika.blogspot.fi/), joka siis toimii myös Pintakillassa ammatillisena ohjaajana sekä opettaa halukkaille kynäruiskulla maalaamista. Siinä miehissä ihmeteltiin et on se helppoa kun sen osaa.

Alla muutamia kuvia hienoista autoista, joskin kaikki siellä oli hienoja joskin yksi uusi Hyundai erottui tavallisuudellaan joukosta!!
Hieno avo Mersu

DeLorean aka "Back to the Future"

Ford Mustang. Mä haluan niin paljo ntämmöisen

Tää oli hieno reliikki auto


Näissä Volkkareissa on vielä tyyliä muotoilussa. Me likes alot!!!

Hauska ambulanssi, ruumisauto mikä lie. Huomaa 2 taka-akselia

But Im outta here!!!

Peace!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti