maanantai 24. elokuuta 2015

Ensimmäinen eli "Kuka minä olen?!"

No niin! Mitä sisältyy VäriVirtanen blogin kantavaan voimaan. Olen siis 1985 syntynyt mies Turengin kylästä. Olen muusikko, taiteilija ja jonkinsortin hippikin kun sille päälle satun. Kitaraa olen soittanut 18 vuotta ja säveltänyt yhtä kauan. Voitte olla varmoja että näette kitaran jos toisenkin Tavastian hallissa, jos vain saan luvan ja hinnat kohdalleen tehdä projekteina kitaranraadoista soivia pelejä. Kitaraan liittyy myös yksi paikoista mihin haluaisin päästä harjoitteluun eli Harvialan Kartanossa toimivaan Ruokankaan kitarapajaan.

Kouluista sen verran että Ylioppilaaksi kirjoitin joulukuussa 2004, minkä jälkeen puoleksi vuodeksi Hämeen Rykmenttiin (R.I.P) asevarastolle armeijaan. Olen siis Ratsumies, jota arvoa ei enää suomessa vissiin missään ole. Tämä siis vanha Hämeen Rykmentin nimitys jääkärille.

Armeijan jälkeen tarinani jatkui Koulutuskeskus Tavastian Maalauslinjalla, eli opiskelin Rakennusmaalariksi, mihin valmistuin joulukuussa 2007. Tämän jälkeen toimin erilaisissa rakennusalan töissä ja työttömänäkin vuoteen 2010 milloin sain ensimmäisen ja tällä hetkellä ainoan pidemmän työsuhteeni, missä työskentelin ikkuna ja ovi korjausten parissa ja asensin Linnatiivistettä. Samalla pidin sivuhommilla yllä Rakennusmaalarin taitojani ja tälläkin hetkellä teen siskolleni pintaremonttia, missä nyt saumanauhojen asentaminen.

Pic1: Saumanauha asennettuna Asennuskyprokkiin ja ruuvinkannat kitattu. Ei sinällään liity Teolliseen pintakäsittelyyn . . . vai liittyykö?!?

Mutta miksi hain takaisin kouluun ja nimenomaan Teolliseen pintakäsittelyyn? Jotenkin olen aina pitänyt  ruiskutustöistä ja esimerkiksi Hiekkapuhallus on ollut lähellä sydäntä, varsinkin kammiossa tapahtuvan, koska siellä ei kaiken maailman jantterit ole niskan takana hengittämässä. Siellä saa olla rauhassa ja keskittyä työn tekemiseen, ja lopputulos on se mikä ratkaisee.

Im out now!!

Peace!!!

1 kommentti:

  1. Hyvä startti, Ville! Mukavaa pohdintaa ja jo kuvatkin liitettynä. Taustakuva sopii sinun energiseen tyyliisi, jatka samaan malliin! Hienoa!

    VastaaPoista