perjantai 4. syyskuuta 2015

Kitaraprojekti - Osa Två!!!


Elikkäs!!!

Pääsin taas touhuamaan Palatele projektiani. Tällä kertaa vuorossa oli johdotuskoloamiset, jotta johtoja ei joudu vetämään rungon sisässä vaan voi vaan teipata kiinni pleksiin. Lisäksi taltalla lavensin mikkien sorvauksia, jotta mikit mahtuvat helpommin, koska koloukset olivat just eikä melkein oikean kokoiset eli pleksin paikalleen saaminen oli hanurista alkujaan.

Taltat ja vasaran lainasin Puupuolelta ja eikun hommiin. Puu itsessään oli suhteellisen pehmeetä ja juurikin kun loveukset jäävät pleksin alle piiloon, ei tarvinnut alkaa leikkimään Puuseppää (paino sanalla LEIKKIMÄÄN). Työ oli yllättävän nopea suorittaa joten eikun lakat ruiskuun ja 2 kertaa lakka pohjaan estämään ettei puu ime hirveästi maalia.

Mikin valitsimen johtojen loveus kohti kaulamikkiä
Cromax 2-komponenttilakka ja oma ohenteensa
Lakkaa tein noin 1,5 dl koska arvelin puun imevän itseensä tavaraa ja ideana nimenomaan olikin imeyttää puun tiehyet tukkoon ettei itse maalia kulu niin paljoa.

Ruiskutuksen suoritin ripustamalla kitaran telineeseen kaulan liitoskohdasta, jotta ripustusreikä jää kaulan alle piiloon (porasin siis eka apureiän jotta puu ei halkea ruuvattaessa). Ruiskutuksia tosiaan tein 2 kpl, missä välissä noin 15 minuutin haihdutus, millä saadaan lakkapintaan paksuutta.

Ensimmäinen lakkakerros. Kuvassa näkyy myös
kaikki loveusket mitkä aiemmin tein
Seuraavaksi olisikin vuorossa jo pintakäsittelyjä, niitä pitää miettiä vielä miten ne tekee.

Im outta here!!!

Peace!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti