tiistai 15. syyskuuta 2015

Anskun skootteri - Osa 1


Eli!

Ammatillinen ohjaajamme Anzelika toi meille tehtäväksi muoviset skootterin osat jossa oli päällä hopeinen maali. Hioimme aikamme osia maalauskuntoon kun opettajamme Jari Välkkynen tuli sanomaan että kannattaa kokeilla tinnerillä että sulaako hopeinen maali. Jos se sulaa, se pitää hioa pois, koska pinta tulisi muuten epäonnistumaan. Testasimme myös jotta ottaisiko Tinneri maalia pois ja helpottaisi urakkaamme. No alkuun tuo tuntui jotenkin toimivan mutta allekirjoittanut ehkä hieman innostui liikaa läträämään (hekoheko) ja perse edellä puuhunhan siinä mentiin.

No tultiin sitten toisen 1-luokkalaisen kanssa siihen tulokseen että teemme osiin vain mekaanisen poiston. Itse hioin hyvinkin karkealla alkuun ja siitä sitten aina P600 paperiin asti osaa mikä epäonnistui tinnerikokeilussa ja voin sanoa että otti päähän. Mutta osa mielestäni saatiin ihan OK pohjiin, joskin iltapäivästä tuntui että paras pintakäsittely olisi osille avolouhos ja aimo kasa TNT:tä, sen verran aivot naksutti oman virheen takia.

Tämä opetti itselleni hienon opetuksen, älä läträä Tinnerillä!!! Eli jos nyt vaan jatkossa tiukasti käsin hion muoviosia ja varovaisempi olen sen kemiallisen poiston kanssa.

Mutta ei mulla muuta!

Im outta here!

Peace!

Tässä tämä epäonnistunut osa. Ei näytä pahalta mutta usko pois,
helpommalla olisin päässyt vain hiomalla

1 kommentti:

  1. Muista käyttää hengityssuojainta tinnerin kanssa läträtessä! :-)

    VastaaPoista